Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с превключване на скоростите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с превключване на скоростите

Колеги, моля за вашето мнение по дадения въпрос.
    Много трудно включвам на първа и задна скорост.Чува се страхотно гъргорене,затова първо включвам на втора и след това на първа и тогава нямам проблеми.
    Предполагам, че изпуска някои от двете амбриажни помпи.
    Имате ли представа коя може да бъде, при положение ,че не се губи никаква спирачна течност.

Re: Проблем с превключване на скоростите

Първоначално публикувано от Георги Савов
    Много трудно включвам на първа и задна скорост.Чува се страхотно гъргорене,затова първо включвам на втора и след това на първа и тогава нямам проблеми.
    Имате ли представа коя може да бъде, при положение ,че не се губи никаква спирачна течност.
    :Решението на проблема го знаеш,тоест знаеш къде работя Трябва ремонт на скоростите или смяна
    RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
    0899832271 Сашо

Comment

Re: Проблем с превключване на скоростите

Първоначално публикувано от Георги Савов
      погледни тези теми,сигурен съм че ще ти помогнат и едно съветче, първо потърси дали има теми по даденият въпрос(за почти всички проблеми има доста писано)

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=9540

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=6540

Comment

Здравейте и от мен след смиана на съединител и при мен се получи същото докато в един момент не включи задна и там си и остана оправи се с нови скорости (втора употреба) Така че карай я на майстор по от рано преди да е станала по голиама беля.
        Alfa Romeo 33 SW 1.7i

Comment

Искам да благодария на колегите за съветите, но проблема се оказа доста по-лесен.
          За първи път ми се случва да ми сложат дефектна резервна част, а именно притискателен диск.Частта беше закупена миналата година от Александър ауто.Дискът беше изяден във вътрешната си част ужасно,без никакво логично обяснение.Феродовият диск е абсолютно здрав,но го смених за всеки случай.
          Сега работи идеано.Надявам се този път всичко да е наред.

Comment

Working...
          X